Logga ut i ljuvlig miljö och ge dig själv verktyg för en välmående vardag

Investera i dig själv under en weekend hos Villa Långbers.  Föreläsning och workshop varvas med yogaklasser som är anpassade så att alla kan delta. För vana utövare liksom för dig som möter yoga för första gången.  Vi lägger bort mobil och Ipad, tar sköna tysta promenader runtom i vackra Tällberg. Meditation och tid för reflektion ingår. Du får med dig enkla verktyg som du kan använda för att komma åt dina drivkrafter och inneboende resurser för en välmående vardag. Yogaklasserna och skrivbok för egen reflektion ingår.

Köket ser till att vi får vällagad och välsmakande måltider, mellanmål, kaffe & the för att fylla på med energi under vistelsen.

När: 17-18 februari 2018

Var: Villa Långbers, Tällberg

Allt detta ingår: Logi i enkelrum, 2 luncher, 1 trerättersmiddag, mellanmål, 3 yogaklasser, föreläsning, workshop, meditationer, meditativa promenader i vacker miljö, goodiebags

Pris: 3495 kr inkl. moms

Arrangörer i samarbete med Villa Långbers:

Anette Isberg, www.anetteisberg.se gjorde en stor förändring för 15 år sedan. Efter att ha gått in i den berömda väggen insåg hon att hon själv kunde ta kommandot över sitt eget liv och välmående. Gick vägen som massageterapeut och kostrådgivare till att idag jobba som coach, metakommunikatör och föreläsare. Brinner för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa andra till en välmående vardag.

Tiina Ohlsson, www.ttmgmt.se, www.joinmyyoga.se med många års erfarenhet av ledarskap och yogalärare inom Hatha Yoga, Yin Yoga, Pranayama och meditation. Målsättningen med yoga verksamheten är en vardag med livskraft och glädje. En välmående vardag som frigör de inneboende resurserna som vi alla bär inom oss. Det vill hon dela med sig av och inspirera andra. Att i vår ständigt uppkopplade vardag finna stunder av lugn och ro, medveten närvaro och god hälsa.

”Tillsammans har vi en fantastisk verktygslåda som ni kommer att få ta del av under er vistelse. Ni kommer att kunna börja jobba omgående med verktygen och på så sätt kan ni själva påverka och skapa en välbehövlig, välmående vardag.”