Coaching

"Jag tänker att alla människor bär svaren inom sig"

Bli Chauffören i ditt liv

Tänk om det är så enkelt att vi kan bestämma hur vi vill må?

Om jag blir medveten om hur mina tankar påverkar mig, så kan jag genom att förstå dem, hjälpa mig själv till ett bättre mående, få en hållbar vardag både på jobbet och privat och nå mina mål.

Anette coachar dig att våga välja väg

Du har redan allt du behöver inom dig för att lyckas och må bättre. Ibland behöver vi bara hjälp av någon som öppnar upp och får oss att förstå, känna och våga göra förändringar.

Anette har coachat tusentals timmar och ser till att du känner dig trygg och vågar börja din resa mot ditt önskade läge.

Individuell coaching

SMALL

För dig som vill ge dig själv möjligheten att skapa den förändring du vill, behöver och längtar efter. Du behöver inte själv ha ett tydligt mål när vi startar. Jag möter dig där du är och jobbar tillsammans med dig under din resa framåt. Paketet innebär att vi träffas vid 5 tillfällen under tre månaders tid där det också finns möjlighet för dig att kontakta mig under perioden för kortare avstämning. Jag blir ditt bollplank på din resa framåt.        

5500 kronor

INKLUSIVE MOMS

MEDIUM

För dig som vill ge dig själv möjligheten att skapa den förändring du vill, behöver och längtar efter. Du behöver inte själv ha ett tydligt mål när vi startar. Jag möter dig där du är och jobbar tillsammans med dig under din resa framåt. Paketet innebär att vi träffas vid 10 tillfällen under sex månaders tid där det också finns möjlighet för dig att kontakta mig under perioden för kortare avstämning. Jag blir ditt bollplank på din resa framåt.​

10 000 kronor

INKLUSIVE MOMS

LARGE

Kundanpassad efter behov.

 

 

 

 

 

 

 

 

OFFERT

INKLUSIVE MOMS

Omdömen från kunder

Vad säger klienter?

Anette fick mig att våga tro på mig själv och våga ta de steg jag längtat efter för att våga göra en förändring. Verktygen har jag stor nytta av varje dag
Anställd
Statlig myndighet
Nu har jag hittat en bättre balans i vardagen och känner glädje och har ork. Anette hjälpte mig att hitta mina drivkrafter och mitt sanna jag och att sätta ramar vilket jag har stor nytta av både i min ledarroll och privat.
Teamleader
IT-branschen
I början av 2020 blev jag sjukskriven pga. utmattningsdepression/utbrändhet, visste knappt vem jag var längre. Min stora räddning blev Anette. Hon fick mig att hitta mig själv, gav mig verktygen för att kunna jobba med att stärka mig mentalt, att tro på mig själv. Nu har jag startat egen verksamhet, har massor att tacka Anette för, hade inte vågat utan hennes hjälp och support.
Helen
Från sjukskriven till stolt företagare