Det är med stor glädje jag kliver in i ett samarbete med Previa i Dalarna som Account Manager och jag smygstartade arbetet strax innan jul. Att tillsammans med oerhört kompetenta kollegor få bidra till hälsa och hållbarhet genom utveckling av individer och organisationer är fantastiskt inspirerande. Vi skapar genom samarbete med våra kunder hållbara arbetsplatser runtom i Sverige. Det är ett mycket givande och viktigt uppdrag vi har och jag känner mig stolt över att få vara med på den resan. Läs mer här om Previa

Det här går helt hand i hand med mina föreläsningar/workshops och naturligtvis fortsätter jag även med dessa 2019. Planeringen pågår för fullt gällande både öppna föreläsningar och uppdrag för företag, myndigheter och organisationer.

Så jag håller kvar ratten och fortsätter vara chauffören i mitt eget liv 2019. Vill du ha hjälp att sätta dig i ditt förarsäte, tveka inte att kontakta mig. Låt 2019 blir ett härligt, utvecklande år!