Hösten närmar sig och en del av mig tycker att det är fantastiskt härligt medan andra delen vemodigt saknar sommarsolen och heta, lata dagar. Jag känner med tillförsikt fram emot hösten då den får stå för ny energi och nya uppdrag. Har haft förmånen att fylla 50 år under våren och på något vis har jag kommit till livets halvlek och passar på att reflektera på alla plan. Det är fantastiskt att vända ögonen inåt och inse hur mycket jag fått uppleva, känt och gjort. Sänder ut massor av tacksamhet i Universum och tackar för att jag får vara jag.

Reflektioner innebär också när det kommer till arbetslivet en form av paketering av de erfarenheter, kompetenser och relationer jag skapat. Nu vill jag verkligen få möjlighet att använda “hela mig” och det jag står för. Så på Linkedin och Facebook kan du nu läsa och du får gärna sprida det vidare: “Har 25 års erfarenhet av försäljning-säljutveckling, över 1000 coachingtimmar, ett 70-tal föreläsningar och certifierad i Kommunikologi och Medarbetarskap. En fena på att förstå kommunikationen i och mellan människor, få individer att nå sin fulla potential. Bred kompetens inom försäljning. Anlita mig som teamledare, säljutvecklare eller låt mig inspirera dina medarbetare genom föreläsning och coaching”.

Så nu andas jag, tänker positiva, sköna tankar och ser fram emot nya spännande uppdrag. Ta hand om dig!