I slutet av varje år så brukar jag ta mig tid att reflektera över året som gått, vad som hänt, hur jag känt och vad jag lärt mig. Det är så givande att få skriva ner mina reflektioner och så skönt att få klä min tacksamhet i ord över alla människor som berikar mitt liv. En fin symbolisk handling som innebär att jag får vända blad och gå vidare mot nästa år.

Inför nya året gör jag en mindboard. Samlar bilder, ord, klipper ur tidningar, foton jag tagit och klistrar upp dem på ett stort ark. Vackra bilder, färger och ord som tilltalar mig fyller mig med känslan av hur jag skapar det nya året som jag vill ha det. Har min intention klar för vad som är viktigt för mig och både hjärna, kropp och själ är överens. Har arket hängande i sovrummet så att jag ser det hela året. Ett bra tips jag gärna delar med mig till er alla som också vill vara chaufförer i era egna liv. Det är fantastiskt att i slutet av året se hur mycket av det jag klistrat upp faktiskt uppfyllts. Önskar er en god fortsättning på 2018 med ljus, kraft och massor av kärlek!